Waarderingen

Jouw mening is erg belangrijk voor mij. Elke leuke opmerking tovert een glimlach op mijn gezicht. En elke suggestie voor verbetering is een uitdaging om  nog beter te doen voor jou.

Aarzel dus niet en deel jou ervaring en mening!

Rated 5 out of 5
april 24, 2023

Met een heel laag basaal metabolisme, een BMI van 30+ en bloedwaarden die allemaal in het rood gingen ben ik bij Katrien terecht gekomen. Het verdict was best pittig: 16 kilo afvallen met een 900 kilocaloriën dieet. Het huilen stond me nader dan het lachen. Katrien luisterde, toonde vooral veel begrip, gaf me een zakdoek maar ook duidelijke richtlijnen, handvaten, tips en tricks. Na 5 maanden hebben we de doelstelling bereikt en volgt wat zo mogelijk nog moeilijker is: het evenwicht vinden, niet meer bijkomen en toch genieten. Met haar hulp gaat me dit zeker lukken. Merci Katrien, ik ben blij dat ik dit samen met jou kan doen.

Kathleen De Becker
Rated 5 out of 5
maart 27, 2023

Toen ik begin maart 2023 de diagnose coeliakie kreeg, had ik een massa vragen over hoe moet ik nu verder ivm voeding. Via, via kwam ik bij Katrien, die als ervaringsdeskundige, mij perfect heeft geholpen. Dankzij haar vlotte manier van begeleiden, weet ik nu hoe ik glutenvrij kan leven, op restaurant gaan,…Ze is een alsolute meerwaarde en bij vragen kan ik steeds bij haar terecht. Dank U Katrien. Carla

Carla Toremans
Rated 4 out of 5
maart 27, 2023

Heldere en concrete uitleg!

Tine
Rated 5 out of 5
maart 24, 2023

Na een jaar de diagnose diabetes type 1 te krijgen op 46 jarige leeftijd begon ik de moed wat te verliezen. Ik wist niet meer of ik wel goed bezig was, mijn waarden bleven enorm schommelen, met veel stress als gevolg en dan weer hoge suikerwaarden als gevolg daarvan…

Katrien is de eerste persoon die echt de tijd neemt om al mijn vragen te beantwoorden. Ze gaat samen met me door de metingen van mijn glucosemeter om te kijken wat ik correct doe of wat kan verbeteren. Daardoor kan ik veel beter anticiperen op toekomstige suikerstijgingen of -dalingen… Wat me direct veel meer vertrouwen heeft gegeven. We zijn nog maar drie sessies verder en mijn suikerwaarden zien er al veel beter uit, ook zit ik terug veel beter in mijn vel! Thanks Katrien!

Eva Van Eeghem

Antwoord van Food Coach Katrien Wellens

Dank je Eva, heel fijn om te lezen! 💛

Rated 5 out of 5
februari 8, 2023

Sinds ik enkele maanden geleden de diagnose van coeliakie kreeg, kwamen er heel wat vragen op mij af. Wat mag ik nog eten? Hoe pas ik dit toe in mijn dagelijks leven? Waar kan ik goede én lekkere vervangproducten vinden? Kan ik nog op restaurant? Katrien weet ze allemaal te beantwoorden. Ze neemt uitgebreid de tijd om het glutenvrije dieet op een behapbare manier uit te leggen met de kennis vanuit haar opleiding én als ervaringsdeskundige. Deze laatste was dan ook een absolute meerwaarde voor mij. Ook nadien kan je bij haar nog steeds terecht voor vragen. Zeker een aanrader!

Nikki